Tags

,

Grile juridice este un proiect JURIDICE.ro, realizat de Societatea de Științe Juridice și derulat cu sprijinul Editurii C.H. BeckEditurii Hamangiu și Editurii Monitorul Oficial.

grile

Grilele din Grile juridice au fost puse la dispoziție de edituri, fiind extrase din lucrările evidențiate pe coloana din dreapta a acestei pagini. Pentru a exersa și pentru a vă verifica în mod temeinic cunoștințele vă recomandăm să folosiți aceste lucrări, realizate de profesioniști cu experiență. Grilele din Grile juridice sunt doar o mică parte din grilele publicate în aceste lucrări.

Testele din Grile juridice sunt organizate corespunzător testelor-grilă obișnuite, care sunt utilizate la concursurile de admitere în profesiile juridice. Fiecare test are 100 de întrebări tip grilă, câte 25 pentru fiecare materie.

Timp de lucru: 4 ore, câte o oră pentru fiecare materie.

Când începeți un test, accesând pagina VERIFICAȚI-VĂ NIVELUL ACTUAL DE PREGĂTIRE, din baza de date se extrag automat, aleator, câte 25 de grile pentru fiecare materie, dintr-o bază de date care cuprinde 1.236 de grile.

După ce terminați un test, veți putea vedea rezultatul final (punctajul) și răspunsul corect pentru fiecare întrebare.

Pentru a începe un test nou, intrați încă o dată în pagina VERIFICAȚI-VĂ NIVELUL ACTUAL DE PREGĂTIRE. Din nou vor fi extrase aleator din baza de date câte 25 de grile pentru fiecare materie.

Mult succes la examen!

http://grile.juridice.ro/

Advertisements