Tags

,

Capture

„Bursa Bostina” se acorda cate unui student meritos din anul III si respectiv anul IV al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, si anul IV la Universitatea A.I. Cuza din Iasi si Universitatea Babes-Boylai din Cluj, care castiga premiul I la Sesiunea de Comunicari „Bursele Bostina”.
Valoarea unei burse este de 200 de EURO lunar si este acordata pe perioada anului de invatamant universitar [octombrie-iunie] in care studentul este implicat in activitatile academice ale universitatilor.

„Bursele Boştină” se adresează strict studenţilor la drept cursuri de zi nu şi absolvenţilor care urmează cursuri de master sau studii doctorale.

TEMA ANUL III

“Garantiile reale si privilegiile in Noul Cod civil. Implicatii practice din perspectiva relatiilor contractuale derulate intre profesionisti.”

TEMA ANUL IV

Anularea actelor frauduloase incheiate de debitor in dauna creditorilor din perspectiva Noului Cod civil, a Legii nr. 31/1990 a societatilor comerciale si a Legii nr. 85/2014 a procedurii insolventei.”

Participanţii vor trimite până în data de 16 noiembrie 2014, (ora 23:59:59):

– Un eseu de MAXIMUM 10 pagini [font: Times New Roman, corp 11, spaţiat la 1 ½ rânduri] pe tema propusă. Documentul va fi salvat în format PDF.

– O prezentare power-point care să reprezinte “sumarul” eseului şi care se poate susţine într-un interval de timp de 7 minute.

Atat eseul cat si prezentarea Power-Point sunt obligatorii pentru inscrierea in concurs.  Cele doua documente vor fi trimise impreuna, intr-un singur mail, pe adresa ovidiu.constantinescu@bostina.eu având ca SUBIECT: BURSELE BOŞTINA – nume, prenume – universitatea şi anul de studiu.

Cei selectaţi vor fi anunţaţi din timp pentru a se pregăti în vederea susţinerii prezentărilor în cadrul Sesiunilor de Comunicări “Bursele Boştină”Urmăreste desfăşurarea evenimentelor:
– pe blog: http://blog.bostina.eu/
– pe facebook: https://www.facebook.com/bostinalawyers
– pe linkedin: https://www.linkedin.com/company/bostina-&-asociatii

sursa: http://www.bostinalawyers.eu/despre-noi/bursele-bostina2.htm

Advertisements