Tags

, , , , ,

Eşti tânăr jurist în primii 5 ani de carieră profesională, masterand sau student la drept în ultimul an de studiu? Vrei să devii lider în profesia ta? Vrei să aduci o schimbare? Vrei să faci parte dintr-o comunitate de peste 100 de tineri jurişti cu aceleaşi valori? Înscrie-te până pe 19 octombrie la Leaders for Justice!

lider for justice

Lideri pentru Justiţie constă dintr-o serie de traininguri de leadership, întâlniri cu profesionişti din domeniul juridic şi workshopuri, desfăşurate atât în România, cât şi în străinătate.

Cui se adresează?Programul Lideri pentru Justitie este deschis tinerilor profesionişti aflaţi în primii 5 ani de carieră juridică, masteranzilor, precum și studentilor la drept aflaţi în ultimul an de studiu.

Cum particip?

Trimite un dosar de candidatură în limba română care să conţină:
– un CV,
– o scrisoare de motivaţie (o pagină),
– un eseu în care sa prezinţi o schimbare pe care ai dori să o aduci sistemului de justiţie din România: identifică o problemă, alege o schimbare şi descrie ce ar presupune, precum şi cum ar trebui să arate sistemul după implementarea acesteia (max. 2 pagini).

Data limită pentru trimiterea candidaturilor este 19 octombrie 2014, ora 23:59.

Toate costurile legate de program, cu excepţia transportului în România, sunt acoperite de către organizatori – Fundaţia Konrad Adenauer, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est (KAS RLPSEE).

Mai multe detalii găseşti pe site-ul programului sau pe pagina de Facebook.

Advertisements