Tags

, , , , , , , , ,

siglacepefinalwordpress2

Organizația non-guvernamentală Center for European Policy Evaluation (CEPE) oferă studenților și absolvenților de studii în domeniul relațiilor internationale și studiilor de securitate oportunitatea de a publica articole de analiză în Buletinul lunar “Politica sub Lupa CEPE”, devenind astfel editori colaboratori.

Colaboratorii își vor asuma angajamentul redactării lunare a două articole despre evenimente care să se încadreze într-o anumită temă de interes. Asocierea cu CEPE este pe bază de voluntariat, iar angajamentul trebuie respectat pe un termen de minim trei luni de zile.  În afara experienței pe care o pot dobândi, colaboratorii vor primi o adeverință care să ateste implicarea lor în redactarea articolelor și în funcție de calitatea muncii lor, inclusiv o scrisoare de recomandare din partea CEPE.

Cei interesați sunt rugați să trimită CV-ul, zona de interes pe care doresc să o urmărească (exemplu: Orientul Mijlociu, Uniunea Europeană, NATO etc.) și un articol de analiză de 1-2 pagini despre un eveniment de pe plan international din luna mai, în limba română, la adresa de email cepeoffice@gmail.compână pe data de 25 mai 2013.

Selectarea colaboratorilor se va realiza în funcţie de: capacitatea de sinteză și analiză, originalitatea abordării subiectului ales, respectarea normelor editoriale impuse de buletin, precum şi experiența editorială.

 

Informaţii suplimentare

Buletinul de analiză “Politica sub Lupa CEPE” a apărut din dorința membrilor ONG-ului de a oferi lunar cititorilor interesați de domeniul științelor politice și al relațiilor internaționale o viziune retrospectivă și critică a celor mai importante evenimente internaționale desfășurate în decursul unei luni.

Editată de membrii Center for European Policy Evaluation, “Politica sub Lupa CEPE” se adresează atât specialiştilor din domeniul relațiilor internaționale, cât şi experţilor din societatea civilă, cadrelor didactice, cercetătorilor, doctoranzilor, masteranzilor și studenților cu preocupări în domeniu. Revista este distribuită în mediul guvernamental, universitar şi către media.

http://cepeoffice.com/articole/

Advertisements