Tags

, , , , , , , , , ,

Good to Go reprezinta un eveniment national de business, destinat studentilor pasionati de antreprenoriat, dornici de a se dezvolta profesional si a se initia in afaceri.

Poster-dummy

Scopul proiectului este de ai ajuta pe tineri in dezvoltarea lor antreprenoriala, acestia avand ocazia sa afle secretele unei afaceri de succes de la antreprenori recunoscuti pe plan national si international.

Dupa 4 zile de conferinte si workshopuri, participantii vor avea ocazia de a lua parte la o simulare manageriala, oferita de partenerul oficial al Business Club-ului, Contrast Management Consulting & Training.

Proiectul va oferi drept finalitate, oportunitatea de a beneficia de internship-uri in consultanta si de a face shadowing alaturi de antreprenorii invitati la proiect.

Cea de-a IX-a editie a proiectului, se va adresa atat tinerilor care isi doresc sa-si deschida o afacere in viitorul apropiat, cat si celor care au deja un start-up. Astfel, timp de o saptamana se vor desfasura o serie de conferinte si workshopuri, in care se vor aborda diverse teme, precum:

zi

Astfel, va exista o parte introductiva, dedicata in special celor care nu si-au infiintat inca propria afacere, in care se va discuta despre procesul legislativ pentru infiintarea unei firme,despre planul de afaceri si despre atragerea de investitori,continuand ulterior cu vanzari si negocieri, strategii de business si terminand cu tehnici de marketing.

Amploarea proiectului Good to Go impune o serie de conferinte nationale destinate transmiterii concrete a conceptului, precum si promovarii partenerilor. Transpunerea la nivel national se realizeaza prin intermediul a trei conferinte in orasele cheie din punct de vedere al centrelor universitare, si anume Iasi, Timisoara si Cluj, existand insa si o conferinta de promovare locala in Bucuresti, dar si prin promovare on-line in orase precum Constanta, Galati.

Good to Go este un proiect marca Business Club, comunitate a organizatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte.

mai multe info: http://goodtogo.ro/despre-proiect

aplica: https://docs.google.com/forms/d/1_1tT97FxVeznaxPP_ibE4gXM78vU48P0FGoW7aJnGHk/viewform

Advertisements