Tags

, , ,

Simularea NATO este un eveniment de talie internaţională, unic în Europa. Dedicat tinerilor pasionaţi de relaţii internaţionale, MoNYS este gândit ca o simulare a procesului decizional al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord.

Despre MoNYS am mai scris in trecut. Prezentul post este legat de applicatiile pentru voluntari MoNYS (staff volunteer). Deadline-ul pentru inscrieri este 2 decembrie 2012.

* see also: https://monicateodora.wordpress.com/2012/11/17/model-nato-youth-summit-2013-brussels-8-13-july-2013/

De ce să faceţi parte din personal?

Veţi avea ocazia să acumulaţi experienţă participând la diverse activităţi în timpul procesului de organizare a unui eveniment de amploare. Veţi face cunoştinţă cu munca presupusă de una dintre cele 6 departamente pentru care puteţi aplica: Strângere de fonduri, Resurse Umane, Relaţii publice, Secretariat, Evenimente sociale şi Administraţie.

Cine poate aplica?

Orice tânăr cu vârsta cuprinsă între 20 şi 28 de ani care are studii de Relații Internaționale, Științe Politice, Pace și Conflict, management, drept internațional sau diplomatie şi dispune de o minimă experienţă.

Ediţia din 2013 va avea loc între 8 şi 13 iulie 2013, în Bruxelles,  însă data limită pentru aplicaţii este 2 decembrie 2012. În cazul în care consideraţi că dispuneţi de ceea ce se cere nu rataţi şansa de a face parte dintr-un eveniment de o asemenea amploare.

Care sunt criteriile de eligibilitate?

Trebuie să stăpâniţi limba engleză la un nivel avansat, să aveţi abilităţi de comunicare excelente, să fiţi bine organizaţi şi independent în efectuarea sarcinilor individuale, dar să lucraţi la fel de bine în echipă.

Experiența anterioară în organizarea de conferințe sau evenimente va fi un avantaj.

Unde se poate aplica?

La adresa http://www.natoyouthsummit.org/application/staffregistration.html găsiţi toate informaţiile necesare înscrierii. Pentru candidatură trebuie să completaţi formularul de pe pagina indicată, să ataşaţi un CV, o scrisoare de recomandare şi o scrisoare de intenţie.

Advertisements