Cu ocazia Zilei Naţionale a României, în data de 1 Decembrie 2012, Palatul Victoria va fi deschis între orele 9.00 şi 13.00 tuturor românilor care doresc să viziteze sediul Guvernului.

Primul-ministru al Guvernului României va fi gazdă pentru vizitatori, între orele 9.00-10.00.

Accesul în Palatul Victoria, pentru vizitatori, se va face pe la intrarea principală, urmând ca în intervalul amintit să poată fi vizitate sălile de la etajul1.

Arcul de Triumf din Bucuresti va putea fi vizitat gratuit sambata si duminica, intre orele 12.00 si 18.00, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, informeaza reprezentantii Primariei Capitalei, potrivit Mediafax.

Arcul de Triumf

Monumentul a mai fost deschis publicului si cu alte ocazii, insa acest lucru este organizat doar cateva zile pe an.   Arcul de Triumf, aflat pe lista monumentelor istorice, a fost construit in perioada 1921-1922, pentru a cinsti victoria Romaniei din Primul Razboi Mondial si Unirea din 1918.

Tot sambata, Ziua Nationala va fi marcata de municipalitate prin prezentarea expozitiei de fotografie “Eroi sub Tricolor” de catre Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, in Parcul Herastrau.

Cei care vor fi prezenţi la Palatul Victoria, dar şi la festivităţile organizate la Arcul de Triumf cu ocazia Zilei Naţionale a României vor primi din partea Guvernului României câte un steag.

Advertisements