Tags

, , , , , , , ,

Societatea civilă de avocați “PopPepa”, în colaborare cu ELSA București, are onoarea de a vă invita să luați parte la programul “Practică specială”.

“PopPepa” este una din firmele de top din București, cu numeroase domenii de activitate și expertiză, printre care concurența, protecția mediului, insolvență si reorganizare, dreptul muncii și drept financiar-bancar.

Firma de avocatură și-a propus să le ofere clienților săi servicii la cele mai înalte standarde, pentru că politica lor se bazează pe poziția privilegiată pe care o dobândesc aceștia în urma unei colaborări de durată,sprijinită de expertiza colectivului.

Dacă ești anul II sau III, ELSA București îți oferă posibilitatea de a-ți pune în practică și a-ți dezvolta cunoștințele, prin participarea la internshipul oferit de “PopPepa” ce se va desfășura în perioada 26 noiembrie -21 decembrie.

 

Deadline:  18 noiembrie

Etapa I: Documente necesare:  CV-ul şi scrisoarea de intenţie, în limba română şi în limba engleză, alături de foaia matricolă informală,  transmise pe adresa practica.step@bucuresti.elsa.ro;

Etapa a 2-a: interviu

  • 9-21 noiembrie – interviu la sediu ELSA – Sala 24, Facultatea de Drept
  • 22-23 noiembrie,  interviul cu reprezentantul „PopPepa”
Advertisements