Tags

, , , ,

Gala Studenților Români din Străinătate

 • Liga Studenților Români din Străinătate invită studenții și absolvenții români cu studii în străinătate, dar și tinerii care doresc să studieze peste hotare să participe la Gala Studenților Români din Străinătate.
  În fiecare an, la Gală sunt premiați cei mai buni dintre cei care se înscriu în competiția pentru excelență academică și sunt așteptați peste 500 de studenţi şi absolvenţi români de peste hotare și din țară.
 • Invitație la Gala Studenților Români din Străinătate, Ediția a IV-a
  Data: 8 ianuarie 2013. Locația: Palatul Parlamentului, București
  Daca ati studiat in strainatate in anul academic 2011-2012 trimiteti CV-ul si o scurta autodescriere la adresa studentulanului@lsrs.ro pana la data de 15 noiembrie.
  Daca vreti sa recomandati un student care se califica pentru una dintre categoriile de premii completati formularul urmator: http://tinyurl.com/9glkeps
 •  Detalii despre concurs: http://gala.lsrs.ro/concurs/See More

Categorii de premii:

Studentul Român al Anului din America de Nord

Studentul Român al Anului din Europa

Studentul Român al Anului de pe alte Continente 

Studentul Român ERASMUS al Anului

Studentul Anului în România

Premiul Special în Arte

Marele Premiu: Studentul Român al Anului din Străinătate

alte proiecte ale LSRS:

 • CARAVANA Studii în Străinătate
  Vrei să studiezi în SUA sau Europa Occidentală? Caravana LSRS a ajuns vara aceasta in mai multe licee din tara, pentru a impartasi din experienta studiului in afara tarii.
 • Mentorat pentru elevii de liceu
  Echipa noastra isi propune sa creeze perechi mentor-“invatacel” pentru a te ajuta sa afli cat mai multe despre ce inseamna facultatea in strainate.
 • Business Case Study
  Find solutions to a real-life case-study under the close supervision of the best management consultants in Romania. Prizes are in line and there is a chance the students could be recruited by one of the participating leading management consulting companies in Romania!
 • Proiectele Filialelor LSRS
  Proiecte organizate de filiale LSRS din diverse țări, pentru comunitatea locală de studenți români. Și tu te poți implica: oriunde studiezi, LSRS este aproape de tine!


– mai multe info despre LSRS: http://www.lsrs.ro/

– proiectele LSRS: http://www.lsrs.ro/proiecte

– contact LSRS: contact@proiecte.lsrs.ro

Advertisements